Hesabım
    Julia Roberts ve George Clooney’li ‘Ticket to Paradise’ Prömiyer Tarihini Aldı

    Romantik komedi filmini ne zaman izleyeceğiz?

    AP

    Julia Roberts ve George Clooney'nin romantik komedisi "Ticket to Paradise" önümüzdeki yıl sinemalarda olacak. Uzun zamandır var olan sıkı arkadaşları üzerinden yeniden bir araya gelen, daha önce  "Ocean’s Eleven" ve "Money Monster" gibi filmlerde başrolleri paylaşan ikilinin yeni Universal Pictures filmi, 30 Eylül 2022'de gösterime girecek.

    Ol Parker'ın ("Mamma Mia: Here We Go Again," "Best Exotic Marigold Hotel") yönetmenliğini yaptığı hikaye, sevgili kızlarının geçmiş hatalarını tekrar etmesini engellemek için kendilerini ortak bir görevde bulan iki eski eş olan Clooney ve Roberts'ı konu alıyor. “Ticket to Paradise” filminin çekimlerine bu yıl içinde başlanması bekleniyor.

    Queensland, Avustralya'da çekim yapacak olan şirket, Avustralya federal hükümetinden ve Screen Queensland'den özel yapım teşvikleri alacak. Parker, filmi yönetmenin yanı sıra, senaryoyu Daniel Pipski'yle birlikte yazdı. Tim Bevan ve Working Title'dan Eric Fellner filmin yapımcılığını Sarah Harvey ve Deborah Balderstone'la birlikte yapacak.

    Clooney en son, küresel bir felaketin ardından geri dönen bir uzay gemisini uyarmak için Arctic Circle'da maceraya atılan bir bilim insanı olarak rol aldığı bilim kurgu filmi “The Midnight Sky”ı yönetti. Yapım şirketi Smokehouse Pictures, Ohio Eyalet Üniversitesi taciz skandalı hakkında bir belgesel dizisi çekmeye hazırlanıyor. Roberts’ın son film rolü ise, bir bağımlının annesini canlandırdığı yürek burkan drama “Ben Is Back” oldu. Roberts, TV tarafında, Amazon Prime dizisi "Homecoming"in ilk sezonunun baş yapımcılığı ve başrolü üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top