Hesabım
    Andrew Garfield'lı "Mainstream"den Fragman!

    Mainstream filmi izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    IFC Films bünyesinde izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Mainstream filminden resmi bir fragman paylaşıldı. Son olarak Hacksaw Ridge ve Under The Silver Lake gibi yapımlarla akıllara kazınan Andrew Garfield, filmin başrolünde yer alıyor. Gia Coppola ise Mainstream'in yönetmenliğini üstleniyor.

    Andrew Garfield'a Maya Hawke'ın eşlik ettiği Mainstream'in konusu ise şöyle: Genç kadın olan Frankie, karizmatik bir adam olan Link ile birlikte YouTube videoları çekmeye başlar. Frankie, artık sanal dünyada ünlü olmaya adım adım yaklaştığını düşünmeye başlar. Ancak kısa bir süre sonra viral bir ünlünün karanlık tarafı Frankie ve Link’in hayatını tehdit etmeye başlar.

    Bir sosyal medya hicvi olarak gösterime girecek olan Mainstream'in oyuncu kadrosunda Nat Wolff, Jason Schwartzman, Johnny Knoxville, Alexa Demie, Colleen Camp, Jacqui Getty, Nick Darmstaedter, Juanpa Zurita, Adam Barnhart ve Marshall Bell yer alıyor. Film daha önce Venedik Film Festivali, Thessaloniki Uluslararası Film Festivali, Varşova Film Festivali gibi prestijli festivallerde boy göstermişti. Ancak eleştirmenlerden çok yüksek notlar alamadı.

    Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın torunu Gia Coppola'nın üstlendiği Mainstream, 7 Mayıs'ta VOD olarak ve sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top