Hesabım
    Amandla Stenberg ve Maria Bakalova, "Bodies, Bodies, Bodies"de Başrol Olacak

    A24'ün yeni filmi Bodies, Bodies, Bodies'in başrol oyuncuları açıklandı.

    Indie film denilince akla gelen ilk film şirketi A24'ün "Bodies, Bodies, Bodies" filmi için harekete geçildi. Yeni açıklamalara göre Borat Subsequent MovieFilm'in yıldızı Maria Bakalova ile The Hate U Give'nin yıldızı Amandla Stenberg, "Bodies, Bodies, Bodies"de buluşacak.

    Deadline'ın haberine göre Bodies, Bodies, Bodies'in konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ama filmin slasher türündeki bir gerilim filmi olacağı biliniyor. Instinct ile tanınan yönetmen Halina Reijn, "Bodies, Bodies, Bodies"in yönetmen koltuğuna oturacak. Halina Reijn'in tüm ekibi bir araya getirmek için birkaç aydır beklemede olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Bodies, Bodies, Bodies'in yapımcılığını A24'ün yanı sıra 2AM'den David Hinojosa üstlenecek. Filmin yıldızları ise kariyerine Hollywood'da devam edeceği öngörülen Maria Bakalova ile Amandla Stenberg olacak.

    A24'ün üç yıl önce buna benzer bir film için hazırlandığı biliniyor. Cat Person ile tanınan Kristen Roupenian'ın bir senaryosunun hakları devralınmıştı. Chloe Okuno, Cat Person'ın senaryosunu kaleme alacak ve yönetmenliğini üstlenecekti. Ancak Bodies, Bodies, Bodies ile bu filmin aynı olup olmadığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top