Hesabım
    Sylvester Stallone, Creed III'te Yok!

    Sylvester Stallone'nin Creed devam filminde yer almayacağı ortaya çıktı.

    Michael B. Jordan'ın hem yöneteceği hem de yıldızı olacağı Creed III ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Sylvester Stallone, Rocky olarak seride yer alıyordu. Ancak usta oyuncunun Creed III'te rol almayacağı ortaya çıktı.

    Sylvester Stallone'nin Instagram'da yaptığı bir yorum, Creed III ile ilgili yeni bilgilerin elimize ulaşmasını sağladı. Stallone, Creed III'te kesin olarak Rocky Balboa olarak rol almayacak. Bunun nedeni üzerine bir açıklama yapılmadı. Ama bilindiği kadarıyla Stallone onun yerine Rocky'nin geçmişini anlatacak bir spin-off projesine odaklanacak. Oyuncu, diziyi kaleme almaya geçen haftalarda başlamıştı.

    Rocky Balboa'yı son zamanlarda Creed filmlerinde Adonis Creed'in koçu olarak görüyoruz. Stallone'nin söylediklerinden anladıklarımıza göre Rocky'nin boks şampiyonu olmadan önceki yaşamından kesitler izleyeceğiz. Seriye ait ilk film, 1976 yılında gösterime girmişti. Creed'in başkahramanı Adonis Creed'in hikayesinin devamını Creed III'te göreceğiz. İkinci film olan Creed II: Efsane Yükseliyor'un konusu şöyleydi: Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

    Creed III, 2022 yılında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top