Hesabım
    Emma Stone'lu Disney Uyarlaması Cruella'dan Yeni Fragman

    Cruella'dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Disney'in en ünlü çizgi filmlerinden 101 Dalmaçyalı'nın kötü kahramanı Cruella için bir film çekildi. Cruella'nın moda sektörünü ele geçirme planları yaptığı gençliğini anlatan filmden yeni bir fragman yayınlandı. Emma Stone'un yıldızı olduğu Cruella, yılın en büyük merakla beklenen filmleri arasında bulunuyor.

    Yeni fragmanı paylaşılan Cruella'da gotik görünümüyle herkesin ilgisini çekmeyi başaran Emma Stone, filmde bir moda ikonu olacak gibi görünüyor. Temizlikçilikten sonra modaya sıçrama yapan Cruella'nın tek isteğinin biraz sanat çalışmak, biraz da bela çıkarmak olduğu biliniyor. Filmde Cruella'nın alt etmeye çalıştığı isim Emma Thompson'ın canlandırdığı Baroness von Hellman olacak. Baroness'in tek düşüncesi ise modaya kendisinin hakim olması ve bu hakimiyetin bozulmamasıdır.

    Cruella'da başarılı oyuncu Emma Stone'a çetenin diğer elemanları Horace ve Jasper karakterlerine hayat verecek olan  I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olan,  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry eşlik ediyor. Ayrıca Mark StrongEmma ThompsonKirby Howell-Baptiste ve Emily Beecham, Cruella'nın diğer yıldızları olacak.

    Craig Gillespie yönetmenliğindeki film, 28 Mayıs 2021 tarihinde ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Ayrıca Cruella, Disney+ üzerinden belirli bir ek ücret karşılığında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top