Hesabım
    Naomi Watts, "Goognight Mommy" Yeniden Çekiminin Başrolü Olacak

    Korku türündeki Goodnight Mommy yeniden çekiliyor.

    Veronika Franz ve Severin Fiala'nın yönetmeni olduğu Goodnight Mommy filmi, Hollywood'a uyarlanıyor. Açıklamalara göre psikolojik gerilim türündeki filmin yıldızı Naomi Watts olacak. Orininal film, Avusturya yapımıydı. Şimdi ise Amazon Stüdyoları aracılığıyla yeniden çekilecek.

    Goodnight Mommy filmi 2014 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Filmin, Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar'a aday olmasına karar verilmişti. Şimdi ise Goodnight Mommy, Hollywood'a uyarlanıyor. Filmde ikizlerin annesi rolünde Naomi Watts'ı izleyeceğiz. Kyle Warren filmin senaryosunu yazacak; Matt Sobel ise Warren'ın kaleme aldığı senaryoyu çekecek. Yönetmen Sobel'ı Take Me To The River filmiyle tanıyoruz. Avusturya yapımı filmin yönetmenleri Severin Fiala ve Veronika Franz, yeniden çekimin yapımcılığını üstlenecek.

    Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Yazın en sıcak günlerinde, mısır tarlaları arasında bir taşra evinde, 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve geri dönmesini beklemektedirler. Anne eve gelir ama estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlıdır. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çocuklar bu kadının kendi anneleri olup olmadığından şüpheye düşerler… Karşılıklı yeniden güven kazanmak oldukça zamanlarını alacaktır.

    Playtime'ın haklarını devraldığı Goodnight Mommy'yi Amazon finanse edecek ve dünya çapında dağıtımıyla ilgilenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top