Hesabım
    House Party Yeniden Çekiminin Başrolleri Jorge Lendeborg Jr. ve Tosin Cole Olacak

    House Party yeniden uyarlanıyor!

    New Line Cinema, 1990 yılında beyaz perdeye taşınan House Party'yi yeniden çekme kararı aldı. O dönemin kültürel yapısı için büyük anlam taşıyan House Party'nin yeni uyarlamasının başrolünü Jorge Lendeborg Jr. ve Tosin Cole'ün paylaşacağı resmi olarak duyuruldu.

    House Party'nin başrolüne yerleşecek olan oyuncular Jorje Lendeborg Jr.'ı Bumblebee'den Tosin Cole'ü ise Docto Who'dan tanıyoruz. Orijinal filmin yönetmenliğini Reginald Hudlin üsleniyordu. Film, Play'in tüm ev partilerini bitirecek tek bir ev partisinin düzenlemesine odaklanıyordu. Bu sırada Play'in en yakın arkadaşı Kid, okulun en seksi kızı Sydney ile tanışmak istiyordur. İkili öyle bir gece geçirecektir ki tüm hayatlarına bedel olacaktır.

    1990 yılında gösterime giren film, gişede başarı yakalamış ve hiphop kültürünün sinema ile sıkı bir dostluk kurmasını sağlamıştı. Christopher Reid, Christopher Martin, Tisha Martin-Campbell, Martin Lawrence, A.J. Dawson, Daryl “Chill” Mitchell gibi isimler filmin yıldızı olmuştu. LeBron James ve Maverick Carter House Party'nin yapımcısı olacakken Reginald Hudlin ve Warrington Hudlin yürütücü yapımcı görevini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top