Hesabım
    Benny Safdie, Rachel McAdams'lı 'Are You There God? It's Me, Margaret"a Katılıyor

    Benny Safdie'nin oyuncu olarak yer alacağı gelecek proje belli oldu.

    Benny Safdie, kardeşi Josh Safdie ile birlikte çektiği ve büyük başarı yakalayan Uncut Gems'in ardından oyunculuk kariyerini sürdürüyor. Yeni açıklamalara göre Benny Safdie, "Are You There God? It's Me, Margaret" filminin oyuncularından biri olacak. Filmin başrolü ise genç oyuncu Abby Ryder Fortson olacak.

    Abby Ryder Fortson'ın yanı sıra yıldız oyuncular Rachel McAdams ve Kathy Bates'in rol alacağı "Are You There God? It's Me, Margaret"ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Benny Safdie'yi Robert Pattinson ile birlikte Good Time'da izleme imkanı yakalamıştık. Şimdi ise oyuncu, Are You There God? It's Me, Margaret'ta Margaret'ın babasını canlandıracak. Karakter, yahudi bir pazarlamacı olacak. Resim yapmaktan hoşlanan ev hanımı eşini ise Rachel McAdams'ın canlandıracak.

    Filmin konusu ise şöyle olacak: Genç bir kız olan Margaret Simon, Hıristiyan bir anne ve Yahudi bir baba tarafından büyütülür. Ailesiyle birlikte New Jersey’e taşınan Margaret, kendi inancını bulmaya çalışır. Bu sırada bedenindeki değişimi fark eden Margaret, kendi yaşındaki diğer kızlar, erkekler ve menstrüasyon hakkında konuştukları gizli bir gruba katılır.

    "Are You There God? It's Me, Margaret"ın yönetmenliğini Edge of Seventeen'in başarılı ismi Kelly Fremon Craig üstlenecek. Benny Safdie, aynı zamanda Disney+'ın Obi Wan Kenobi dizisinde ve The Curse'te Emma Stone'un kocası olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top