Hesabım
    Paul Dano, Steven Spielberg’in Yarı Otobiyografik Filminin Kadrosunda!

    Dano, filmin yıldızlarla dolu kadrosuna dahil oldu..

    Paul Dano, Steven Spielberg’in ailesiyle ilgili yarı otobiyografik filminde, Spielberg’in babası Arnold'un kurgusal bir versiyonunu canlandırarak oyuncu kadrosunda daha önce adları açıklanan Michelle Williams ve Seth Rogen'a katılacak. Proje, genel olarak Spielberg’in Arizona’da 1950’lerin sonu ve 60’ların başındaki çocukluğuna dayanıyor.

    Williams, yönetmenin annesinin kurgusal bir versiyonunu ve Rogen en sevdiği amcasının yine kurgusal bir versiyonunu canlandıracak. Her karakterin ilham kaynağı olan gerçek insanlardan ayrı bir rengi ve karakteristik özellikleri olacak. Oyuncu kadrosunun geri kalanı, büyük ölçüde, Spielberg'in kendisinden ilham alan çocuğun rolü de dahil olmak üzere farklı yaşlardan genç oyuncularla dolu olacak ve bu karakterin adı Steven olmayacak.

    Spielberg'in doğrudan biyografisinin hikayeyi ne kadar etkileyeceği belli değil, ancak, hayatının Arizona'daki çocukluğundan ilham aldığı biliniyor. Arkadaşlarıyla Super 8 filmleri çekmeye başladığı zamandı ve ebeveynlerinin evliliği kötüye gidiyordu. Spielberg, senaryoyu düzenli olarak ortak çalıştığı Tony Kushner'la birlikte yazdı. İkisi de filmi, Amblin Partners tarafından desteklenen Kristie Macosko Krieger'la birlikte yapıyor. Yapım, muhtemelen Amblin’in Universal'la olan mevcut dağıtım anlaşması yoluyla 2022 için planlanan bir zamanda, yaz aylarında gösterime girecek.

    Yönetmenin bir sonraki projesi, Maria rolünde Rachel Zegler ve Tony rolünde Ansel Elgort'un oynadığı müzikal "West Side Story"nin bir uyarlaması ve yine Kushner'la bir ortak çalışma olacak. Film, başlangıçta geçen aralık ayı için planlanmıştı ama Covid-19 salgınının başlangıcında Aralık 2021'e ertelendi. Dano, bundan sonra Matt Reeves'in 4 Mart 2022'de gösterime girecek olan “The Batman” filminde Riddler olarak görünecek. Dano, ilk yönetmenlik deneyimini 2018'de Richard Ford romanından uyarlanan, Carey Mulligan'ın ve Jake Gyllenhaal'un oynadığı “Wildlife”'la yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top