Hesabım
    Spotlight: "Goodnight Mommy", "Those Who Wish Me Dead", "Godzilla vs Kong"

    Spotlight'a gündem olan haberler burada!

    Spotlight'ın 16. bölümü yayına girdi! Haftanın en önemli haberlerini bir araya getirdiğimiz Spotlight'ın 16. bölümünün ana başlıkları Goodnight Mommy, SAG Ödülleri, Those Who Wish Me DeadJupiter's Legacy ve Creed IIIGodzilla vs Kong oldu.

    Spotlight'ın ilk önemli haberine göre Goodnight Mommy filmi İngilizce olarak uyarlanacak. Psikolojik gerilim filmi estetik olan bir anne ve ikiz çocuklarını konu ediniyordu. Filmdeki anneyi Naomi Watts canlandıracak. Yıldız oyuncu Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı Those Who Wish Me Dead'in fragmanı izleyici karşısına çıktı. Jupiter's Legacy dizisinden fragman paylaşıldı. Dizi, yeni nesil süper kahramanların ilk süper kahraman neslinin mirasını ele almasını konu edinecek. Creed serisinde Rocky Balboa olarak izlediğimiz Sylvester Stallone, Creed III'te rol almayacak. Nedeni henüz açıklanmasa da usta oyuncunun bir Rocky dizisiyle uğraştığı biliniyor.

    Godzilla vs. Kong filmi geçtiğimiz hafta HBO Max üzerinden ve sinemalarda gösterimini yapmaya başladı. Film, pandeminin başlamasından bugüne gösterimini yapan filmler arasında ilk üç gün en yüksek hasılatı yapan yapım oldu. Bu durum Warner Bros'un Dune'u HBO Max'te gösterime sokmayıp doğrudan vizyona sokma düşüncelerini yeniden hareketlendirdi. SAG Ödülleri, düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi. Ödüllere, The Trial of Chicago 7 damgasını vurdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top