Hesabım
    Hotel Transylvania'dan "Monster Pets" İsimli Kısa Film Yayınlandı

    Monster Pets, izleyici karşısında!

    Komedi ile korku ögelerini birleştiren Hotel Transylvania filmlerine yeni bir kısa film çekildi. Film, Youtube üzerinden paylaşıldı. Hikayeye göre Dracula, oteliyle ilgilenebilmek için çok meşgul durumda. Bu nedenle yardımcı olması için yanına bir canavar alma kararı verir. Ama Tinkles, alışılmadık bir çalışan tercihinde bulunur.

    Animasyon türündeki Hotel Transylvania serisi 2012 yılında başlamış ve beğeni toplamıştı. Türkçe dublajında, orijinalinden daha farklı esprilere yer verilmesi ülkemizdeki izleyicilerin dikkatini çekmişti. Şimdi ise seriye yeni bir kısa film eklendi. Bu kısa filmle birlikte canavarlarla dolu otelimizin dünyasına yeniden giriş yapıp farklı karakterleri keşfediyoruz. Kısa filmin yayınlanmasındaki bir amacın da, Evcil Hayvanlar Günü'nü kutlamak olduğu açıklandı.

    Monster Pets kısa filmi Sony Pictures Animation ve Sony Pictures Imageworks aracılığıyla hayata geçirildi. Jennifer Kluska ve Derek Drymon filmin yönetmenliğini üstlendi. Seslendirme kadrosunda Brian Hull, Derek Drymon, Jennifer Kluska, Genndy Tartakovsky, Jon Olson yer alıyor.

    Dracula'nın oteline insan bir misafirin gelmesini konu edinen ilk Hotel Transylvania filminin konusu şöyleydi: Drakula'nın beş-kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transylvania'sına hoş geldiniz! Burada canavarlar ve yaratıklar aileleriyle rahatça yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin! Kızına özel bir hafta sonu yaşatmak isteyen Drakula dünya çapında en ünlü canavarları oteline çağırır: Frankenstein ve karısı, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi ve daha pek çoğu... Çünkü kızı Mavis'in 118'inci yaş günüdür ve ona güzel bir gece geçirttirmek için her şeyi seferber eder. o gün. Drakula için tüm bu yaratıklara ev sahipliği yapmak sorun değildir, ta ki alelade bir insanoğlu otele gelip, üstüne üstlük Mavis'ten hoşlanana kadar!

    Hotel Transylvania serisinin yeni filmi Transformania, yaz aylarında sinemalarda gösterilecek. Tarih olarak 6 Ağustos 2021 takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top