Hesabım
    Zombi Temalı "Army of The Dead"den Bir Renkli Poster Daha!

    Netflix'te gösterime girecek olan Ölüler Ordusu'ndan yeni bir poster paylaşıldı.

    Zack Snyder'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Army of The Dead'den yeni bir poster paylaşıldı. Bu kez posterin bir illustrasyon olduğunu görüyoruz. Netflix'te gösterime girecek olan film, zombi temalı eğlenceli ve renkli bir korku filmi olarak karşımıza çıkacak.

    Türkçe adıyla Ölüler Ordusu'nun yeni posterinin üzerinde "Always bet on dead" yazdığını görüyoruz. Filmin Amerika'nın kumar merkezi olan Las Vegas'ta geçmesine bir gönderme olarak yerini alıyor. Poster, Zack Snyder'ın bir paylaşımından sonra ortaya çıktı. Snyder, önce bir kumarhane gifi paylaştı. Ardından burada gizli linki bulmamızı istedi. Sonra ise Netflix'in Twitch kanalına yönlendirdi.

     Army of The Dead'in konusu ise şöyle: Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Army of The Dead'in oyuncu kadrosunda Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Dave Bautista'ın yanı sıra; Ella Purnell,  Ana de la RegueraGarret DillahuntRaúl CastilloOmari HardwickTig NotaroNora ArnezederMatthias SchweighöferSamantha WinTheo RossiHuma QureshiHiroyuki Sanada ve Richard Cetrone yer alıyor. Zack Snyder, son olarak yeniden kurguladığı Justice League'i HBO Max'te gösterime sunmuştu. Yönetmen, çok uzun filmler sayesinde beğenilmesiyle ün yapmış durumda. Army of The Dead'de ise neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

    Film, şimdiden Netflix için gelecek vaat ediyor. Çünkü Lost Vegas isimli bir animasyon dizisi siparişi verildi bile. Ayrıca Schweighöfer'in yıldızı olacağı bir geçmiş film için hazırlıklar devam ediyor. Army of The Dead, 21 Mayıs tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top