Hesabım
    Jacki Weaver, Mark Wahlberg Filmi ‘Stu’nun Kadrosunda!

    Rosalind Ross, ilk yönetmenlik denemesini yapacak..

    Screen Australia

    Jacki Weaver, "Stu" filminde Mark Wahlberg'e katılmaya hazırlanıyor. Rosalind Ross bu filmle yönetmenliğe ilk adımını atıyor ve aynı zamanda senaryoyu da yazıyor. Wahlberg, yapımcı ortağı ve yönetici olarak Stephen Levinson ve Jordan Foss'la birlikte prodüksiyon yapacak. Miky Lee ve Colleen Camp diğer yapımcılar olarak projede yer alacak.

    Olay örgüsü hakkında pek bir şey bilinmiyor ama inanç temelli bir film olduğu ve serbest bir şekilde gerçek hikayeden uyarlandığı biliniyor. Proje, Wahlberg'in çok istediği ve birkaç yıldır geliştirmekte olduğu bir yapıma işaret ediyor. Programı genelde dolu olan Wahlberg, son dönemki durağanlığı avantaja çevirdi ve filmde ilerlemek için mükemmel bir fırsat olarak gördü.

    Animal Kingdom ve Silver Linings Playbook'taki eleştirmenlerce beğenilen performanslarıyla tanınan Weaver, Taylor Sheridan’ın hit dizisi Yellowstone’da tekrar eden bir rolde yer aldı ve hikayede önemli bir noktada yer aldı. Ayrıca, televizyon tarafında Weaver, Avustralya yayın platformu Stan için bir bilim kurgu dizisi olan ve yapımcılığını üstlendiği Bloom'un kadrosuna liderlik ediyor.

    Weaver kısa süre önce Epix’in noir drama dizisi Perpetual Grace, LTD'de Ben Kingsley'le birlikte ve Patrick Stewart'la birlikte ise gürültülü televizyon komedisi Blunt Talk'ta rol aldı. Jacki Weaver, bahsi geçen Animal Kingdom ve Silver Linings Playbook filmleriyle 2010 ve 2012'de, üç yılda iki kez Oscar adayı olmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top