Hesabım
    Janina Gavankar, Borderlands'te Anahtar Bir Karakter İçin Anlaşma Yaptı

    Janina Gavankar, Borderlands oyun uyarlamasının oyuncu kadrosuna katıldı.

    Gearbox'tan gelen açıklamaya göre Janina Gavankar, Borderlands oyun uyarlamasının karakterlerinden birini canlandıracak. Gavankar'ın Komutan Knoxx karakterteriyle karşımıza çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Lionsgate bünyesindeki live-action film Borderlands'in oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor.

    Borderlands'in oyuncu kadrosuna son olarak Olivier Richters, Krom'u canlandırmak üzere katılmıştı. Şimdi ise Janina Gavankar'ın Komutan Knoxx'u canlandıracağı açıklandı. Gearbox'tan konuyla ilgili şu açıklama geldi: "Bu hikaye için adlandırdığım yepyeni bir karakter. Janina, babasının adımlarını takip ederek Atlas ordusuna katılan Komutan Knoxx'u canlandıracak. Kelimenin tam anlamıyla sağlam bir karakter olacak." Ayrıca Janina Gavankar da sosyal medya üzerinden bu konudaki sevincini ifade etti.

    Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturacağı Borderlands'te Cate Blanchett bir siren olan Lilith'i canlandıracak. Söylenenlere göre gizemli bir geçmişe sahip olan Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek. Atlas'a Edgar Ramirez hayat verecek. Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak; Ariana Greenblatt'i ise Tiny Tina olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top