Hesabım
    Jordan Vogt-Roberts, Netflix İçin Gundam'ı Çekecek

    Jordan Vogt-Roberts, Netflix ile anlaşma yaptı.

    Kong: Skull Island'ın yönetmen koltuğunda oturan Jordan Vogt-Roberts'ın yeni projesi Netflix yapımı Gundam olacak. Jordan Vogt-Roberts'ın resmi olarak Neflix ile anlaşma imzaladığı açıklandı. Gundam, Yoshiyuki Tomino ve animasyon şirketi Sunrise'ın yaratıcısı olduğu meşhur Japon robotu odağına alıyor.

    The Kings of Summer, You're The Worst gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Jordan Vogt-Roberts, yeni Gundam filmini yönetecek. Live-action türündeki film, Legendary ve Netflix ortaklığında hayata geçirilecek. Gundam, daha önce animasyona dönüştürülmüştü. Ancak ilk kez bir live-action filmi çekilecek. Legendary ve Netflix geçtiğimiz yıllarda Enola Holmes, Spectral, Lost In SpacePacific Rim: The Black gibi yapımlar için birlikte çalışmıştı. Şimdilerde ise Skull Island ve Tom Raider için çalışmalarını sürdürüyorlar.

    Gundam filminin konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak orijinal seride dünyanın nüfusu hızla artıyordur. Bu nedenle uzayda koloniler kurulmaya başlanır. Sonunda uzay kolonilerinde yaşayanlar, özerk bir yönetim istemeye başlar ve dünyadaki yönetime savaş açarlar. Bu savaşın durdurabilmesinin tek yolu da dev enerji topları ve lazer kılıçları ile insansı robotlar Mecha'lardan geçiyordur. Robotlardan biri olan Gundam, genç bir çocuk olan Amuro Ray'in kontrolündedir.

    Gundam filminin senaryosu Brian K Vaughan tarafından kaleme alındı. Vogt-Roberts, Gundam'ın hem yapımcısı hem de yürütücü yapımcısı olacak. Proje ilk kez 2018 yılında duyurulmuştu. Ancak bugüne kadar hayata geçirilemedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top