Hesabım
    Scorsese'nin Son Filminin Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Oldu

    ‘Killers Of The Flower Moon’a dört yeni oyuncu katıldı..

    Apple

    Martin Scorsese'nin Killers of the Flower Moon filminin oyuncu kadrosuna Tatanka Means (I Know This Much True), Michael Abbott Jr. (Loving), Pat Healy (Bad Education) ve Scott Shepherd (Bridge of Spies) dahil oldu. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun başrolde oynadığı film, David Grann'ın çok satan romanına dayanıyor. 

    Scorsese'nin yönettiği filmin oyuncu kadrosuna eklemeler devam ediyor ve yakın zamanda yine dört isim birden filme dahil olmuştu: William Belleau, Louis CancelmiJason Isbell ve Sturgill Simpson. Bütün bu isimler filmin yerli oyuncu kadrosunu oluşturan Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins ve Jillian Dion'a katılmış oldu.

    DiCaprio ve De Niro dışında Lily Gladstone ve Jesse Plemons başrolde yer alıyor. 1920'lerin Oklahoma'sında geçen, uzun süredir hazırlık aşamasında olan Killers of the Flower Moon, Terör Saltanatı olarak da bilinen, bir dizi acımasız petrol zengininin Osage Nation üyelerine karşı uyguladığı seri katliamı anlatıyor.

    Scorsese, Killers of the Flower Moon'u Eric Roth'un senaryosundan yönetiyor. Imperative Entertainment'tan Dan Friedkin ve Bradley Thomas ve Appian Way Productions yapımı üstleniyor. Yaşayan en büyük yönetmen olarak anılan Martin Scorsese, son olarak The Irishman filmini yönetti ve geçtiğimi yıl 10 dalda Oscar adayı olmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top