Hesabım
    Kevin Hart ve Woody Harrelson’lı ‘Man From Toronto’, Prömiyer Tarihini Aldı

    Merakla beklenen film, yeni yılın ilk günlerinde gösterimde olacak..

    Netflix/AP

    Kevin Hart ve Woody Harrelson’ın “Man From Toronto” filmi 2022'nin ilk günlerinde izleyiciyle buluşacak ve yılın yüksek profilli ilk filmlerinden biri olacak. Hart, Harrelson ve Kaley Cuoco, Columbia Pictures'ın 14 Ocak 2022'de gösterime girecek aksiyon komedisinde başrolde yer alıyor. Film, "Man From Toronto" (Harrelson) olarak bilinen dünyanın en ölümcül suikastçısı ile Hart'ın canlandırdığı bir yabancının Airbnb'de karşılaştıktan sonra başlarından geçen olayları anlatıyor.

    Suikastçının dünyası Hart'ın karakterinin üzerine doğru yıkılmaya başlar ve kısa süre sonra kaos gelir. Filmin oyuncu kadrosunu tamamlayanlar arasında Ellen Barkin, Jasmine Mathews, Melanie Liburd, Pierson Fode, Lela Loren, Alejandro De Hoyos ve Tomohisa Yamashita yer alıyor. Başrollerini Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı aksiyon komedi “The Hitman’s Bodyguard"ın yönetmeni Patrick Hughes, projeyi yönetti. Robbie Fox, Fox ve Jason Blumenthal'ın bir hikayesinden senaryoyu yazdı. Blumenthal, Escape Artists'teki ortakları Todd Black ve Steve Tisch'le birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi.

    Geçen baharda çekimler başlamadan önce Harrelson, aksiyon-komedide Jason Statham'ın yerini aldı. Aksiyon dolu prodüksiyon Aralık 2020'de sona erdi ve filmin vizyona girmesi başlangıçta 2021 sonbaharı için planlandı. Devam eden salgının bir sonucu olarak gösterim tarihi birkaç kez ertelendi ve takvimden çıkarıldı. Şimdi ise, gösterim 14 Ocak 2022 için ayarlandı. Bu projeden ayrılan Jason Statham ise Guy Ritchie ile iki film birden çekmeye başladı. İlki olan, Wrath of Man, 7 Mayıs 2022'de gösterime girecek. Dİğer film ise şu sıralarda ülkemizde, Antalya şehrinde çekiliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top