Hesabım
    Ramy Youssef, Emma Stone ile Birlikte Poor Things'de Rol Alabilir

    Ramy Youssef, Poor Things'in kadrosuna katılmak için görüşme yapıyor.

    Başarılı ve ödüllü yönetmen Yorgos Lanthimos'un hayata geçirmek için hazırlandığı Poor Things için harekete geçildi. Emma Stone'un ardından Ramy Youssef'in oyuncu kadrosunda yer alması için görüşmeler yapılıyor. Searchlight ve Film4 bünyesinde çekilecek olan Poor Things, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam edecek.

    Amerika'da yaşayan Arap bir ailenin hikayesini anlatan Ramy dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Ramy Youssef, Yorgos Lanthimos'un radarına takıldı. Söylenenlere göre ayrıca Willem Dafoe ile görüşme yapılıyor. Yorgos Lanthimos, Poor Things sayesinde Emma Stone ile ikinci kez çalışmış olacak. Daha önce de Oscar ödüllü The Favourite filminde iş birliği yapmışlardı.

    Alasdair Gray'in romanından uyarlanarak çekilecek olan Poor Things, 19. yüzyılda Glasgow'da kadın bir Frankenstein'ın hikayesini anlatacak. Fizikçi Archibald McCandless'ın anılarından yola çıkılacak. Gerçek adı bilinmeyen Bella, kocasından kurtulmaya çalışırken boğulur ve Bella'nın beyni ölümünden sonra doğmamış çocuğunun beyniyle değiştirilir. Bu da onun seks düşkünü ve özgürlükçü bir yaratık olmasını sağlar. Emma Stone, Poor Things'te kadın Frankenstein Bella Baxter'a hayat verecek.

    Poor Things'in çekimlerine 2021'in sonbahar aylarında başlanacağı söyleniyor. The Favourite, The Great, Doctor Doctor, Puberty Blues gibi yapımların yazarı Tony McNamara, Poor Things'in senaryosunu uyarlayan isim olacak. Yazar, The Favourite ile Oscar adaylığı almıştı. Ramy Youssef ve Emma Stone'un ardından Willem Dafoe'nun kadroya katılıp katılmayacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top