Hesabım
    Chris McKay, Universal İçin Renfield'ı Yönetecek

    Universal, yönetmen değişikliğine karar verdi.

    Universal'ın geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamayla birlikte Dracula spin-off'u niteliğindeki Renfield'ın hayata geçirileceği duyurulmuştu. Filmin yönetmenliğini Dexter Fletcher üstlenecekti. Ancak yapılan yeni duyuruya göre Renfield'ın yönetmenliğine Chris McKay'in getirildiği söylendi.

    The Lego Batman ile tanınan Chris McKay, Universal ile anlaşma imzaladı. Dexter Fletcher ile olan yönetmenlik anlaşması ise bozuldu. Bram Stoker'ın klasikleşen eserinde Dracula'nın yardımcısı olarak bilinen Renfield'ın hikayesi Renfield filminde anlatılacak. Ancak hikaye geçmişte geçmeyecek. Günümüze odaklanacak. Renfield, Dracula'nın sadık hizmetkarıdır ve Dracula'nın zihin oyunları yüzünden bir akıl hastanesine kapatılmıştır. Küçük hayvanları yakalayıp yiyerek onların yaşam özlerini alabileceğini düşünmektedir. Bazen de Dracula ona bu küçük yaratıkları gönderiyordur. 

    Karakter, 1931 yılında çekilen filmde Dwight Frye tarafından canlandırılmış; 1992 yılında çekilen Bram Stoker's Dracula filminde karaktere Tom Waits hayat vermişti. Eva Green başrollü Penny Dreadful dizisinde ise Samuel Barnett, Renfield olarak karşımıza çıkmıştı. Universal canavar evrenini genişletmeye devam ediyor. Renfield'ın yanı sıra James Wan'in yapımcısı olacağı bir Van Helsing filmi gündemde bulunuyor. Ayrıca Ryan Gosling'li Wolfman hayata geçiriliyor. Cavanar evreninin en başarılı projesi The Invisible Man olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top