Hesabım
    Alan Rickman'ın Son Harry Potter Günü, Matthew Lewis'e Tavsiyeler Vermekle Geçmiş

    Matthew Lewis, Alan Rickman hakkında konuştu.

    2016 yılında kaybettiğimiz usta oyuncu Alan Rickman, bu kez Matthew Lewis tarafından anıldı. Daniel Radcliffe'in "Film sektöründe tanıdığım en sadık ve en destekleyici insan" olarak tanımladığı Alan Rickman, Harry Potter'ın setinde yer aldığı son gününü, Matthew Lewis'e kariyer tavsiyeleri vermekle geçirmiş.

    Her ne kadar J.K. Rowling sektörün en ayrımcı insanlarından biri olarak tanımlanmaya başlasa da, Harry Potter eserleri iyi anılmaya devam ediyor. Alan Rickman gibi usta bir oyuncunun Harry Potter filmlerinde yer alması, izleyiciler için olduğu kadar diğer oyuncular için de büyük bir şans oldu. Küçük yaşlardan beri Alan Rickman ile seti paylaşan Matthew Lewis, bu konuda konuştu. Lewis, filmlerde Neville Longbottom'a hayat vermişti. Oyuncu, Alan Rickman ile birlikte yer aldığı son film olan Harry Potter and Deathly Hallows Part 2 set günü hakkında şu sözleri sarf etti: 

    "Rickman'ın son gününde onun karavanına gittim. Ona sadece dedim ki 'Biliyorum bu senin son günün. Yalnızca söylemek istiyorum ki, seninle bu kadar uzun süre boyunca çalışmış olmak harikaydı. Biliyorum ki çok fazla konuşmadık. Bu durum senden korkmamdan kaynaklanıyordu, ama sen harika biriydin. 10 yıl boyunca birlikte çalışmamıza izin verdiğin, bana bağırmadığın ya da senin eşitin değilmişiz gibi davranmadığın için teşekkür ederim." Devamında Alan Rickman, Lewis'i karavana alıp çay yapmış ve oyuncunun kariyerinin nasıl devam edebileceği hakkında tavsiyeler vermiş.

    Alan Rickman, 69 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetmiş ve tüm hayranlarını hüzne boğmuştu. Önümüzdeki yıl içerisinde Rickman'ın günlüklerinden oluşan The Diaries of Alan Rickman kitabı, okuyucularıyla buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top