Hesabım
    Guy Pearce ve Monica Bellucci, Liam Neeson'lı ‘Memory’nin Kadrosunda!

    Aksiyon filmi için yıldızlarla dolu bir kadro kuruluyor..

    Martin Campbell’ın aksiyon gerilim filmi ‘Memory’, oyuncu kadrosunu tamamlayarak Emmy ödüllü Guy Pearce, Monica Bellucci, Harold Torres, Taj Atwal ve Ray Fearon’u ekledi. Oyuncular, ünlü bir suikastçı olan Alex Lewis'i canlandıran Liam Neeson'la birlikte rol alacak.

    Alex, tehlikeli bir suç örgütü için bir işi tamamlamayı reddettiğinde, hedef haline gelir ve ölmesini isteyenlerin peşine düşmek zorundadır. Deneyimli FBI ajanları Vincent Serra (Pearce), Linda Amistead (Atwal) ve Meksika istihbarat sorumlusu Hugo Marquez (Torres), cesetlerin izini araştırmak için göreve gelir. Ekip Alex'e yaklaşır ama yerel suç lideri Davana Sealman'ın (Bellucci) öfkesini çeker. Suç sendikası ve FBI'ın peşinde koşan Alex bir şey dışında avantajlı durumdadır: Her hareketini etkileyen ciddi hafıza kaybıyla mücadele etmektedir. Ayrıntılar bulanıklaşırken ve düşmanlar yaklaşırken, Alex her hareketini sorgulamalı ve güvenebileceği kişileri bulmak zorundadır.

    "Memory", Jef Geeraerts'in "De Zaak Alzheimer" kitabına ve Erik Van Looy'un yönettiği, Van Looy ve Carl Joos'un yazdığı Belçika filmi "The Memory of a Killer"a dayanıyor. Film, şu anda Bulgaristan'da çekiliyor. Black Bear Pictures, Oscar ödüllü Cathy Schulman'ın Welle Entertainment şirketi, Black Bear’den Michael Heimler ve Arthur Sarkissian’ın yapımcılığını üstlendiği projeyi finanse ediyor. Black Bear’den Teddy Schwarzman ve Ben Stillman, Peter Bouckaert ve Rudy Durand'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Film, aynı zamanda Black Bear ve STXinternational arasındaki çıkış anlaşmasının bir parçası ve filmin uluslararası haklarını güvence altına alıyor. Şirket, filmi doğrudan İngiltere, İrlanda ve Hindistan'da dağıtacak. Black Bear’ın kardeş şirketi Elevation Pictures Corp., projeyi Kanada’da yayınlayacak. Filmin finansmanını düzenleyen CAA Media Finance, yerel dağıtım haklarını temsil ediyor. Black Bear en son J Blakeson’un şubat ayında yayınlanmasının ardından Netflix'te 1 numara olan “I Care a Lot” filmini yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top