Hesabım
    Taika Waititi, Ricky Gervais ve Zac Efron Seslendirmeli "Save Ralph" İlgileri Üzerine Topladı!

    Save Ralph, farkındalık yaratmayı şimdiden başardı.

    Humane Society International (HSI)'ın Hollywood'un ünlü sanatçılarıyla yaptığı Save Ralph kampanyası ilk kez sosyal medya üzerinden insanlarla buluştu. Proje, insanlara sunulan ürünler için hayvanların üzerinde deney yapılması konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor. Taika WaititiZac Efron ve Ricky Gervais gibi yıldız isimler ise filmin seslendirmesini üstlendi.

    Save Ralph internet üzerinden yayınlandı ve sosyal medyada gündeme oturdu. Spencer Susser'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Save Ralph, kendi bilinçleri dışında zorla alıkonularak üzerlerinde deney yapılan tavşan ailesine odaklanıyor. Stop motion olarak çekilen filmde karakterlere Taika Waititi, Zac Efron, Ricky Gervais, Olivia MunnTricia Helfer ve Pom Klementieff sesiyle hayat veriyor.

    Oscarlı yönetmen ve senarist Taika Waititi, Save Ralph'in başkahramanı Ralph'i seslendiriyor. Tek gözü kör olan Ralph, filmde zil sesinden başka hiçbir şey duyamadığını söylüyor. Aile üyelerinin hepsi deney tavşanı olan Ralph, her ne kadar gülümsese de yardım istiyor. #SaveRalph kampanyası, kozmetik markalarının canlılar üzerinde yaptığı deneyleri durdurmak üzere başlatıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top