Hesabım
    Toxic Avenger Yeniden Çekimine Jacob Tremblay Katıldı

    Jacob Tremblay'in yeni projesi Toxic Avenger olacak.

    Peter Dinklage'ın başrolünde yer alacağı fantastik film uyarlaması Toxic Avenger'ın oyuncu kadrosunda genç bir isim eklendi. Söylenenlere göre Jacob Tremblay, filme dahil edilen isim oldu. Ancak rolünün ne olacağı henüz bilinmiyor.

    Orijinal Toxic Avenger, 1984 yılında hayata geçirilmişti. B-film kategorisinde anılan Toxic Avenger, yeniden beyaz perdeye gelmek üzere hazırlanıyor. Ancak bu kez muhtemelen blockbuster olarak izleyici karşısına geçecek. Filmin başrolünü Game of ThronesThree Billboards Outside Ebbing Missouri, X-Men: Days of Future Past gibi yapımlarla da tanınan yıldız oyuncu Peter Dinklage üstlenecek. Ona filmde eşlik edecek isimlerden biri de Room, Wonder, Before I Wake gibi yapımların genç yıldızı Jacob Tremblay olacak. Toxic Avenger'ın yönetmenliğine ise Macon Blair imzasını atacak.

    Yönetmen Macon Blair'i 2017 yılında prömiyerini yapan I Don’t Feel At Home in This World Anymore filmiyle tanıyoruz. Film Sundance Film Festivali'nden Büyük Jüri Ödülü'ne layık görülmüştü. Blair'ın The Toxic Avenger filminin duyurusu ilk olarak 2019 yılında yapılmıştı. Toxic Avenger, Legendary Entertainment bünyesinde çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top