Hesabım
    Simon Barrett İmzalı Korku Filmi "Seance"dan Fragman!

    Lise korkusu Seance'ın fragmanı paylaşıldı.

    RLJE Films bünyesinde hayata geçirilen slasher türündeki korku filmi Seance'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda yatılı bir okulda gezinen bir seri katille karşı karşıya kalıyoruz. Liseye giden kızlar ise bu gizemin içinden çıkmaya çalışıyorlar.

    Hem yönetmenliğini hem de senaristliğini The Guest, You're Next gibi korku yapımlarıyla tanıdığımız Simon Barrett'in üstlendiği Seance filminin konusu ise şöyle: Camille Meadows, prestijli bir yatılı okul olan Edelvine Kızlar Akademisi'nin yeni öğrencisidir. Okulda geldikten kısa bir süre sonra bir grup kız onu bir gece ritüeline katılmaya davet eder. Gece bir araya gelen kızlar, okulda ölen eski bir öğrencinin ruhunu çağırır. Ancak sabah olmadan ritüele katılan kızlardan biri ölür. Grup, yaşananların nedenini merak etmeye başlar.

    Seance'ta başrolü Suki Waterhouse üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Waterhouse'a Once Upon A Time In Hollywood'dan tanıdığımız Madisen Beaty, After We Colided'da karşımıza çıkan Inanna Sarkis, Into The Badlands'den hatırladığımız Ella-Rae Smith, Nobody ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Stephanie SyMegan BestJade MichaelDjouliet Amara ve Seamus Patterson eşlik ediyor.

    Simon Barrett, şimdililerde Godzilla vs Kong ile ünlenen Adam Wingard ile A Horrible Way to Die filminde iş birliği yaparak tanınmaya başlamıştı. Yönetmen, gelecekte I Saw The Devil filmini hayata geçirecek. Seance, 21 Mayıs'ta sınırlı sayıda sinemada ve dijital platformlarda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top