Hesabım
    Mads Mikkelsen, ‘Indiana Jones 5’ın Kadrosuna Dahil Oldu

    Mikkelsen, başrolü Harrison Ford'la paylaşacak..

    Mads Mikkelsen, “Indiana Jones 5” filminde yer alacak ve popüler macera serisinin son bölümünde Harrison Ford ve Phoebe Waller-Bridge'le birlikte rol alacak. James Mangold, yönetmen koltuğunu ilk dört “Indiana Jones” filmini yöneten Steven Spielberg'den devraldı. Spielberg'in hala filmin yapımında yer alması bekleniyor ve Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel'le birlikte yapımcı olarak görev yapacak.

    78 yaşındaki Ford, fötr şapka giyen, gösterişli arkeolog olarak ikonik rolünü yeniden canlandırıyor. Konu ayrıntıları açıklanmadı ve Mikkelsen'in filmde kimin oynayacağı henüz belli değil. "Indiana Jones 5" defalarca ertelendi. Şu anda, 1981'de "Raiders of the Lost Ark"ın yayınlanmasından kırk yıl sonra, 29 Temmuz 2022'de sinemalarda gösterime girecek. 1984 yapımı "Indiana Jones and the Temple of Doom" ve 1989'da çekilen "Indiana Jones and the Last Crusade" de dahil olmak üzere önceki Indiana Jones filmleri dünya çapında yaklaşık 2 milyar $ hasılat getirdi.

    Son bölüm olan, 2008 yapımı "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", dünya çapında 790 milyon dolar hasılatla büyük bir ticari hit oldu. Ünlü film serilerine yabancı olmayan Mikkelsen’in önceki benzer çalışmaları arasında “Casino Royale”, “Rogue One: A Star Wars Story” ve Marvel’in “Doctor Strange”i sayılabilir. Mikkelsen, "Fantastik Canavarlar 3" filminde, Johnny Depp'in yerine karanlık büyücü Gellert Grindelwald olarak yer alıyor. Oyuncunun son filmi “Another Round”, Thomas Vinterberg için en iyi yönetmen ve film için en iyi uluslararası film dahil olmak üzere iki Oscar adaylığı elde etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top