Hesabım
    Carey Mulligan, Adam Sandler'lı Netflix Filmi Spaceman'e Dahil Oldu!

    Carey Mulligan, Netflix ile iş birliği yapacak.

    Promising Young Woman ile adından söz ettirmeye devam eden başarılı oyuncu Carey Mulligan'ın yeni projesi bir Netflix filmi olacak. Spaceman'de Mulligan, Adam Sandler ile başrolü paylaşacak. Film, Jaroslav Kalfar'ın 2017 yılında okuyucularıyla buluşan Spaceman of Bohemia kitabından uyarlanarak ekrana aktarılacak.

    An Education, Never Let Me Go, Wall Street: Money Never Sleeps, Drive, The Great Gatsby, Suffragette, The Dig, Wildlife filmleriyle başarı yakalayan Carey Mulligan, kariyerine Netflix ile devam ediyor. Mulligan, Spaceman için anlaşma imzaladı. Oyuncu, Adam Sandler'ın canlandıracağı astronot karakterinin karısı olarak karşımıza çıkacak. Spaceman'ın yönetmen ve yazarlığını Chernobyl dizisiyle Emmy kazanan Johan Renck üstlenecek. 

    Channing Tatum, Reid CarolinPeter Kiernan ve Michael Parets'ın yapımcılığını üstleneceği Spaceman'ın konusu ise şöyle: Bir astronot, gizemli bir toz toplamak için galaksinin ötesine tehlikeli bir göreve gönderilir. Tek başına olduğu bu görevde, karısıyla yaptığı telefon görüşmeleri teselli olur. Bu zorlu görevinde astronot, çok geçmeden geminin gölgesinde gizlenen gizemli bir yaratık keşfeder.

    Adam Sandler'ın Netflix ile birden fazla yapım için anlaşması bulunuyor. Son olarak Hubie's Halloween ile izleyici karşısına çıkmıştı. Carey Mulligan ise festivaller ve ödül törenlerinin bolca konuşulan filmi Promising Young Woman ile anılıyor. Oyuncu, filmdeki rolüyle Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top