Hesabım
    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'den Teaser!

    Shang-Chi'nin ilk teaser'ı yayında.

    Simu Liu'nun başrolünde yer aldığı merakla beklenen Shang-Chi The Legend of The Ten Rings'in ilk teaser'ı resmi olarak paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni kahramanı Shang-Chi'yi tanıtacak olan filmin teaser'ında gördüğümüz kadarıyla çok sağlam aksiyon sahneleriyle karşı karşıya kalacağız!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni evresinin Çin kökenli kahramanı Shang-Chi'nin odağında olacağı The Legend of The Ten Rings, gizemli bir dünyaya doğru adım atmamıza neden olacak gibi görünüyor. Teaser'da, Shang-Chi'nin babası onu yıllarda eğittiğini ve artık onun için çalışması gerektiğini söylüyor. Ayrıca Awkwafina, karşımıza otobüs şöförü olarak çıkıyor. Oyuncu, yardımcı rolde yer alacak. Filmde Mandarin olarak Tony Leung'u izleyeceğiz. Daniel Destin Cretton, Shang-Chi'nin yönetmenliğine imzasını attı.

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül 2021'de sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top