Hesabım
    Joe Taslim, Sub-Zero Olarak Dört Mortal Kombat Filmi İçin İmza Attığını Söylüyor

    Mortal Kombat'in devamı gelecek!

    HBO Max üzerinden izleyici karşısına geçecek olan fantastik oyun uyarlaması Mortal Kombat hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Filmin ünlü karakteri Sub-Zero'ya hayat veren Joe Taslim, aynı karakteri canlandırmak üzere dört film için anlaşma imzaladığını söyledi. Bu durumda eğer Mortal Kombat, Warner Bros'u memnun ederse yeni filmler için harekete geçilecek.

    Joe Taslim, konuşmasında ayrıca şu sözlere yer verdi: "Ben Güney Sumatra'da doğdum. Ailem fakirdi, bu nedenle konsol alamadık, çünkü çok pahalıydı. Oyunu oynayabilmek için her gün arkadaşlarımın evine giderdim. Ama oraya gittiğimde 10 çocuk oyunu oynamak için sırada olurdu. Kazanan kişi oyuna devam ederdi. Yani sıramın gelmesi 40 dakika kadar sürerdi." Joe Taslim'in Sub-Zero'yu hakkıyla canlandırıp canlandıramadığını filmi izleyince görebileceğiz.

    Filmin konusu ise şöyle: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

    Mortal Kombat'te Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı, Scorpion olarak ise Hiroyuki Sanada'yı izleyeceğiz. Mortal Kombat, HBO Max'te 23 Nisan tarihinde gösterimini yapmaya başlayacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top