Hesabım
    Spotlight: "How I Met Your Father", "The Conjuring 3", "Oscar Töreni"

    Spotlight'ın yeni bölümünde, haftanın en önemli olaylarını sıraladık.

    Spotlight'ın 18. bölümü yayında! Geçtiğimiz hafta boyunca yayınlanan yurt içi ve yurt dışı haberlerlerinden en önemlilerini sizin için özetledik. Haftanın konu başlıkları arasında Film Independent Spirit Ödülleri, How I Met Your Father, Oscar Ödülleri, Annette, Love, Death & RobotsSecret Invasion ve The Conjuring 3 bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre, bu yıl 36. kez düzenlenen Film Independent Spirit Ödülleri, sahiplerini buldu. Oscar'ın haberci törenlerinden birine ev sahipliği yapan ödüllere, Nomadland ve Sound of Metal damgasını vurdu. Ödül törenlerinden devam etmemiz gerekirse, bu yıl Oscar ödül töreninin NTV'de değil, TRT 2 kanalında canlı olarak yayınlanacağı açıklandı. Programı Mehmet AçarZeynep Atakan ve Alin Taşçıyan yürütecek.

    James Wan'in arkasında olduğu The Conjuring: The Devil Made Me Do It'den fragman yayınlandı. Film korku türünün en çok beklenen yapımları arasında bulunuyor. Tim Miller ve David Fincher ortaklığındaki Love, Death & Robots'ın ikinci sezonu geliyor. İlk fragman resmi olarak paylaşıldı. Marvel bünyesinde olan Secret Invasion'da Olivia Colman'ın ardından Emilia Clarke ile anlaşma yapıldı. Dizi, Nick Fury ve Talos'un Skrulls'u durdurma girişimlerini anlatacak.

    Adam Driver ve Marion Cotillard başrollü Annette filminden fragman yayınlandı ve film, sosyal medyaya damgasını vurdu. Leos Carax imzalı film, Cannes Film Festivali'nin de açılış filmi olacak. How I Met Your Mother dizisinin ardından How I Met Your Father'ın çekileceği duyuruldu. Hilary Duff, dizinin başrolünde yer alacak. İlerleyen dönemlerde dizi, Hulu'nun en dikkat çekici yapımlarından biri olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top