Hesabım
    Steven Spielberg İmzalı "West Side Story" Fragmanı Yayında!

    West Side Story'den yeni haberler, Oscar töreni sırasında verildi!

    Geçtiğimiz akşam düzenlenen 93. Akademi Ödül Töreni sırasında Steven Spielberg'ün imzasını attığı müzikal film uyarlaması West Side Story'nin ilk fragmanı yayınlandı. Rachel Zegler ve Ansel Elgort'un yıldızı olduğu West Side Story, New York'ta çetelerin arasında geçen bir aşk hikayesiyle izleyici karşısına çıkacak.

    West Side Story, 1957 yılında müzikal olarak Broadway'de sahnelenen aynı isimli oyundan uyarlandı. Oyunun, 1961 yılında hayata geçirilen klasikleşmiş bir uyarlaması daha bulunuyor. Usta yönetmen Steven Spielberg, West Side Story'yi yeni nesille buluşturmaya hazırlanıyor.

    West Side Story, esasen Romeo ve Juliet'in acıklı hikayesinden ilham alıyor. Romeo ve Juliet'in hikayesinden kan davalı aileler kısmını alıp New York'ta çete savaşlarına çeviren West Side Story, beyazlardan oluşan ve Riff tarafından başı çekilen Jets ile Bernardo tarafından başı çekilen Porto Riko'lu Sharks çetelerini müzikal bir dille anlatıyordu. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor.

    Riff'in en yakın arkadaşı olan Tony rolü için Tam Gaz filminin yıldız oyuncusu Ansel Elgort, Anita rolü için Ariana DeBose, Bernardo rolü için David Alvarez, Tony ile bir dans sayesinde yakınlaşan Bernardo'nun kız kardeşi Maria rolü için Rachel Zegler ve Chino rolü için ise Josh Andrés Rivera filmin başrollerini oluşturuyor. Filmin kadrosunda Rosalia olarak Ana Isabelle, Lieutenant Schrank olarak Corey Stoll ve Memur Krupke olarak Tony ödülü adaylığı bulunan Brian d’Arcy James yer alıyor. Orijinal filmde Anita'yı canlandıran Rita Moreno ise bu kez Valentina rolünde karşımıza çıkacak.

    West Side Story'nin 2020 yılında gösterime girmesi planlanıyordu, ancak coronavirüs salgını engel oldu. Spielberg'ün Tony Kushner ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı film, 10 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top