Hesabım
    Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown ve Jayma Mays "Disenchanted" Kadrosunda!

    Amy Adams başrollü Disenchanted'ın oyuncu kadrosu genişliyor.

    Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı Disenchanted'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Açıklamalara göre Kamala Harris'i canlandırmasıyla büyük ilgi toplayan Maya RudolphYvette Nicole Brown ve Jayma Mays, Disenchanted'ın oyuncu kadrosunda yer alacak. Söylenenlere göre üç oyuncu, filmin kötüsü olarak karşımıza çıkacak.

    Yıldız oyuncular Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown ve Jayma Mays, fantastik Disney+ devam filmi Disenchanted'da rol alacak. Enchanted'da Kraliçe Narissa olarak Susan Sarandon'ı izlemiştik ve karakter, filmin kötüsüydü. Ama bu kez Rudolph, Brown ve Mays kötü kahramanlar olarak izleyici karşısına çıkacak. Disenchanted'ın kadrosuna geçtiğimiz haftalarda James Marsden ve Idina Menzel eklenmişti. Disenchanted'da James Marsden Prens Edward olarak, Idina Menzel ise Nancy Tremaine olarak yeniden karşımıza çıkacak.

    2007 yılında çekilen Enchanted devam filmi Disenchanted'ın konusu ise şöyle olacak: Giselle daha önce tanıdığımız prenseslerden biraz farklıdır. Nişanlanacağı prensten vazgeçip gerçek aşkın peşinden giden Giselle, kendisi için doğru olduğunu düşündüğü kişi ile evlenir. Aradan geçen on yılın ardından Giselle mutluluğu sorgulamaya başlar.

    Disney+, Disenchanted için yakında harekete geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top