Hesabım
    Jurnee Smollett, Netflix Filmi "Lou"da J.J. Abrams ile Çalışacak

    Lou filminin oyuncu kadrosuna Jurnee Smollett eklendi.

    Lovecraft Country'nin yapımcısı J.J. Abrams ile dizinin oyuncularından Jurnee Smollett yeniden birlikte çalışmak için hazırlanıyor. Açıklamalara göre Netflix orijinal filmi Lou'da Allison Janney'ye Jurnee Smollett eşlik edecek. Anna Foerster ise Lou'nun yönetmen koltuğuna yerleşecek.

    J.J. Abrams'a ait olan Bad Robots prodüksiyon şirketi, Lou filmini hayata geçirmek için hazırlanıyor. Şirketten Jon Cohen ve Hannah Minghella da Lou'da yapımcı olarak görev alacak. Filmin yıldız oyuncusu Jurnee Smollett, kızı kaçırılan çaresiz bir anneyi canlandıracak. Garip ve yaşlı yan komşusunun ona yardım etmesi için elinden geleni yapacak. İkili, kızını kaçıranların peşinde koşarken limitlerini zorlayan bir maceraya atılacaklar. Karanlık ve şok edici sırlar geçmişten gelip yüzlerine çarpacak.

    Jurnee Smollett'e eşlik edecek olan Allison Janney, The Help, The Hours gibi yapımlarla tanınıyor. Oyuncu son olarak I Tonya filmiyle Oscar'a layık görülmüştü. Yönetmen Anna Foerster ise Outlander, Westworld ve Carnival Row gibi önemli dizilerin bölümlerini yöneterek karşımıza çıkmıştı. Smollett'i ise Lovecraft Country'nin yanı sıra Birds of Prey'de izleme şansı yakalamıştık.

    Netflix'in Lou filmini ne zaman yayınlayacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top