Hesabım
    Noah Centineo, He-Man Olmayacak; Yeni Oyuncu Aranıyor!

    Masters of The Universe'ün başrolü için yeni bir oyuncu arayışı başladı.

    Aaron Nee ve Adam Nee'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Masters of Universe'ün başrol oyuncusunda değişikliğe gidiliyor. Netflix film serisi Sevdiğim Tüm Erkeklere ile bir yıldıza dönüşen Noah Centineo, He-Man olmak üzere yapacağı anlaşmadan vazgeçmişti. Şimdi ise yeni bir oyuncu arayışına girildiği açıklandı.

    Masters of The Universe hakkında uzun süredir bir gelişme alınamıyor. Sony Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan film, coronavirüs engeline takılmıştı. Noah Centineo'nun ise başrolünde yer alacağı söyleniyordu. Anlaşma imzalanabilseydi Centineo, Prens Adam'a hayat verecekti. Söylenenlere göre Centineo, He-Man olarak karşımıza çıkmayacak. Bu nedenle stüdyo, yeni bir oyuncu arayışına başladı.

    Mattel oyuncaklarının ünlü kahramanı He-Man'i odağına alan Masters of The Universe, Prens Adam'ın bir savaşçı olan He-Man'e dönüşümünü konu edinecek. Prens Adam, büyülü topraklara sahip olan Eternia için son umut olacaktır. Eternia, He-Man'in baş düşmanı Skeletor tarafından bir harabeye dönüştürülmüştür. He-Man'i konu edinen ilk yapım 1987 yılında izleyicileriyle buluşan Dolph Lundgren başrollü Masters of The Universe filmi olmuştu. Bu filmde He-Man, baş düşmanı Skeletor ile mücadele vererek evreni kurtarmaya çalışmıştı. Ayrıca He-Man'i odağına alan diğer yapımlar da 1983, 1990 ve 2002 yıllarında ayrı ayrı gösterilmeye başlanan televizyon çizgi dizisi olmuştu.

    Noah Centineo'nun gelecek projeleri arasında Black Adam bulunuyor. Oyuncu filmde Atom Smasher'ı canlandıracak. Şimdilik Masters of Universe'ün vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top