Hesabım
    Demon Slayer, Gişede Mortal Kombat'i Yendi!

    Demon Slayer ve Mortal Kombat rekabet etmeye devam ediyor!

    Geçtiğimiz hafta sonu, Mortal Kombat ve Demon Slayer the Movie: Mugen Train, gişede yarış içerisine girmişti. Mortal Kombat Amerika'da 23 milyon dolar kazanırken, Demon Slayer onu 21 milyon dolar ile takip etmişti. Şimdi ise dengeler yeniden değişti ve Demon Slayer, gişedeki tacını geri kazandı.

    Haruo Sotozaki'nin imzasını attığı anime film Demon Slayer: Mugen Train, Mortal Kombat ile büyük bir rekabete girişti. Mortal Kombat, Godzilla vs Kong'un ardından dünya çapında sinemalara hareketlilik getiren nadir filmlerden biri olmuştu. Ama Demon Slayer'ın da ondan aşağı kalır yanı olmadı. İlk hafta Demon Slayer gişede ikinci olsa da, bu hafta sonu 6.4 milyon dolar elde ederek birinciliği hakkıyla kazandı. Mortal Kombat ise 6.2 milyon dolar kazandı.

    Demon Slayer, Amerika'da en yüksek gelir elde eden üçüncü anime film oldu. İki haftada toplam 34.1 milyon dolara ulaştı. Film Japonya'da ise en yüksek gişe kazanan anime statüsüne erişerek 368 milyon dolar elde etti ve büyük başarı yakaladı. Demon Slayer, ailesi acımasızca öldürülen Tanjiro Kamado'nun hikayesini anlatıyor. Kız kardeşi bir çeşit iblise dönüştürülen Tanjiro, iblis avcılığına başlayacaktır. Tanjiro ve arkadaşları, umutsuzluğa çıkan yolda Mugen Treni'nin peşine düşer.

    Bu sırada Mortal Kombat ise HBO Max üzerinden gösterimine devam ediyor. Oyun uyarlaması Mortal Kombat, eğlencelik bir aksiyon filmi olarak izleyici karşısına çıkıyor. Eğer film Warner Bros'un gözünde başarı elde ederse, devamının geleceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top