Hesabım
    Guardians of The Galaxy 3'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Marvel, Guardians of The Galaxy 3 için resmi açıklama yaptı.

    Hem DC, hem de Marvel'ın başarılı yönetmeni James Gunn'ın imzasını attığı Guardians of The Galaxy 3 filminin vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Film, 5 Mayıs 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Gunn, tüm The Suicide Squad çalışmalarının sona ermesinden sonra Guardians of The Galaxy 3 için çalışmaya başlayacağını belirtmişti.

    James Gunn'ın hem yazarı hem yönetmeni olduğu Guardians of The Galaxy 3'nin vizyon tarihinin yanı sıra çekimlerinin ne zaman yapılacağı da açıklandı. Duyuruya göre prodüksiyon 2021'in sonlarında başlayacak. Orijinalinde film, 2019 yılında çekilecekti. Ancak Disney'in James Gunn'ı eski tweetleri nedeniyle kovmasından ötürü, işler karıştı. Bu sırada yönetmen Warner Bros ile anlaşma yaptı ve The Suicide Squad'ı çekti. Disney ile baskılara dayanamadı ve Gunn'ı yeniden işe aldı.

    Gunn, Marvel'ın en popüler serilerinden birinin son filmi olan Guardians of The Galaxy 3'nin yanı sıra bir The Suicide Squad spin-off'u olan Peacemaker dizisini hayata geçirecek. Bu nedenle iki projede birden çalışacak. Guardians of The Galaxy kahramanlarını son olarak Avengers: Endgame'de izleme şansı yakalamıştık. Ayrıca Star Lord'un Thor: Love and Thunder'da görüleceği biliniyor. Ayrıca Guardians of The Galaxy noel özel bölümünü Gunn çekmiş ve Disney+'ta yayınlanmıştı.

    Chris Pratt, Zoe Saldana, Pom KlementieffDave Bautista başrollü Guardians of The Galaxy 3, 5 Mayıs 2023'te izleyici karşısına çıkmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top