Hesabım
    Tom Hanks'li Bilim Kurgu "Bios"un Hakları Apple TV Plus'ın Oldu

    Apple, filmin ismini de değiştirdi..

    Tom Hanks'in başrol oynadığı yeni bilim kurgu filmi “Bios”, Apple TV Plus'a satıldı. Amblin Entertainment, Universal Pictures tarafından bu ağustos ayında sinemalarda dağıtılması planlanan filmin yapımcılığını üstlendi. Amblin'den hakları satın alan Apple TV Plus, filmin adını "Finch" olarak değiştirdi. Şirket henüz resmi bir yayın tarihi belirlemedi ama ş2021'in sonlarını hedeflediği söyleniyor.

    Dedikodular, filmin sinema salonlarının belirsizliği nedeniyle Apple TV Plus'a satıldığını öne sürüyor. Covid-19'la ilgili kapanmalardan yaklaşık bir yıl sonra sinema işi düzeliyor gibi görünse de, bazı yöneticiler 2021'deki kalabalık yayın programı göz önüne alındığında "Finch"in bir akış hizmetinde daha iyi sunulacağını düşünüyor. Hiçbir şey resmi olmasa da film, büyük ekranda muhtemelen hiç oynamayacak.

    Finch, başlangıçta Sony Pictures yapımı bir İkinci Dünya Savaşı draması olan "Greyhound"dan sonra Apple TV Plus'ta ilk kez gösterime giren ikinci Hanks filmi olacak. Apple TV Plus'ın raporuna göre Greyhound platformun en büyük haftasonu açılışını elde etti. Apple, 2019'un sonlarında piyasaya sürülmesinden bu yana, film ve TV tekliflerini toplu hale getirmek için adımlar atıyor. Sundance Film Festivali'nde galası yapılan "Coda" için 25 milyon dolarlık göz kamaştırıcı bir para harcadı ve kısa süre önce Antoine Fuqua’nın "Emancipation" filmini satın aldı. Apple TV Plus ayrıca, Martin Scorsese’nin Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun başrollerini paylaştığı suç draması “Killers of the Flower Moon”a ev sahipliği yapmak için 200 milyon dolarlık devasa bir para harcadı.

    "Finch", en çok HBO’nun fantastik destanı "Game of Thrones"taki çalışmasıyla tanınan Miguel Sapochnik tarafından yönetildi. Craig Luck senaryoyu Ivor Powell'la birlikte yazdı. Kıyamet sonrası drama, Finch (Hanks) adında hasta bir mucit olan Dünya'daki son adamı konu alıyor. Ölüme yaklaşırken sevgili köpeğini koruması için bir android yapar. Oyuncu kadrosunda ayrıca Caleb Landry JonesSamira Wiley ve Skeet Ulrich yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top