Hesabım
    Shailene Woodley'li "The Last Letter From Your Lover"dan Fragman!

    Netflix filmi The Last Letter From Your Lover, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Shailene Woodley ve Felicity Jones'un yıldızı olduğu The Last Letter From Your Lover, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmden ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Augustine Frizzell yönetmenliğindeki The Last Letter From Your Lover, geçmiş ve şimdiki zamanı birleştiriyor.

    Romantik film The Last Letter From Your Lover'ın fragmanı yayınlandı. Filmde 1960'lı yıllara doğru bir yolculuk yapıyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda Shailene Woodley ve Felicity Jones'un yanı sıra Emma Appleton, Ben CrossJoe AlwynNcuti Gatwa gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: The Last Letter From Your Lover, gazetenin arşivini karıştırırken aşk mektuplarına denk gelen bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir gazeteci olan Ellie, gazetesinin arşivlerini incelerken bir takım mektuplara denk gelir. Mektupları okumaya başlayan Ellie, mektupların birbirlerini seven bir çift tarafından yazıldığını anlar. Mektuplar, Jennifer Sterling ile Anthony O’Hare tarafından kaleme alınmıştır ve Ellie mektupları okudukça iki kişinin hayatına dahil olmaya başlar. Mektuplara kendisini bir hayli kaptıran Ellie, 1960’lı yıllarda yaşanan bu olayın gizli bir aşk hikayesi olduğunu keşfeder. Hikayenin içine iyice çekilen Ellie, bir süre sonra aşıkların kimliklerini keşfetmeyi ve aşk hikayelerinin nasıl sona erdiğini öğrenmeyi takıntı haline getirir.

    Netflix, The Letter From Your Lover'ı 27 Haziran'da izleyici karşısına çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top