Hesabım
    Emily Blunt Başrollü "Sessiz Bir Yer 2"nin Son Fragman Teaser'ı Yayında!

    A Quiet Place 2, sonunda gösterime girecek.

    Yıldız oyuncu ve yönetmen John Krasinski'nin imzasını attığı Sessiz Bir Yer 2'den yeni bir teaser yayınlandı. Emily Blunt'ın başrolünde bulunduğu A Quiet Place, 2020'nin Eylül ayından bugüne vizyona girmeye çalışıyordu. Paramount, son olarak yeni bir tarih verdi ve film 4 Haziran 2021 için takvimlerde işaretlendi.

    A Quiet Place, coronavirüs nedeniyle şanssız bir yıl geçirdi. Önce çekimler yarıda kesildi. Sonra da vizyon tarihi birçok kez ertelemeye maruz kaldı. Şimdi ise bir kez daha vizyona girmeyi deneyecek. Sessiz Bir Yer filminde apokaliptik bir dünyaya adım atmıştık. Filmde sessiz bir şekilde yaşamını yaratıklardan kaçarak sürdürmeye çalışan bir ailenin yaşamına konuk olduk. Ancak ilk filmde ailenin babası Lee Abbott, hayatını kaybetmişti. Evelyn Abbott ise yeni doğmuş bebeği ve diğer iki çocuğu ile birlikte hayatta kalma mücadelesine devam etti. Sessiz Bir Yer 2'de Abbott ailesinin dünyaya açıldığını göreceğiz. Yeni karakterlerle tanışacak ve yeni maceralar atlatacaklar.

    Bu kez filmin oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın yanı sıra Cillian Murphy ve Djimon Hounsou gibi iki yıldız isim yer alacak. Paramount Pictures'ın hedefinde, filmin vizyona girmesinin ardından 45 gün sonra Paramount+ dijital platformunda yayınlanması bulunuyor. Coronavirüs nedeniyle oluşmaya başlayan yeni sistem ile artık filmler yalnızca sinemalarda gösterime giremiyor. Warner Bros da benzer bir sistemi uygulamaya sokarak filmlerini HBO Max ile aynı anda izleyici karşısına çıkarıyor. Universal ise filmlerinin vizyona girmesinden iki hafta kadar sonra dijital olarak satışa sokulması kararına varmıştı.

    Uzun süredir haber alınamasa da, Sessiz Bir Yer'e spin-off çekileceği biliniyor. A Quiet Place 2, 4 Haziran'da ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top