Hesabım
    Henry Golding, Persuasion'da Dakota Johnson'a Eşlik Edecek

    Netflix orijinali Persuasion'ın oyuncu kadrosuna Henry Golding eklendi.

    Bir Jane Austen kitabı olan İkna uyarlaması Persuasion'ın oyuncu kadrosuna yıldız isim Henry Golding eklendi. Golding, Netflix orijinal yapımı filmde Dakota Johnson ile başrolü paylaşacak. Crazy Rich Asians ile büyük bir üne kavuşan Golding'in rolü Mr. Elliot olacak.

    Carrie Cracknell'in yönetmen koltuğuna oturacağı Persuasion'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı. Henry Golding'i Crazy Rich Asians'ın yanı sıra The Gentlemen'da izleme şansı yakalamıştık. Ayrıca yakında bir G.I. Joe spin-off'u olan Snake Eyes filminde izleyeceğiz. Bu sırada Golding, Persuasion ile meşgul olacak. Paramount Pictures bünyesindeki Persuasion, Anne Elliot'ın hikayesine odaklanıyordu. Anne, modern duyarlılıklara sahip olan çevresiyle uyumsuz bir kadındır. Genç kadın ailesiyle yaşıyordur ve zengin ailesi iflasın eşiğindedir. Bu sırada karizmatik adam Frederick Wentworth, Anne'in hayatına geri döner. Anne'in geçmişini geride bırakmak ile kalbinin sesini dinlemek arasında bir seçim yapması gerekmektedir.

    İkna, 1817 yılında okuyucu karşısına çıkmıştı. Eser, televizyon ekranlarına uyarlanma şansı elde etmişti. İlk olarak bir BBC mini dizisi olarak Daphne Slater ve Paul Daneman başrolüyle izleyicileriyle buluşmuştu. Son olarak ise 1995 yılında Ciarán Hinds'li versiyonuyla televizyon filmine dönüştürülmüştü. Yeni adaptasyon Persuasion'ın senaryosunu kitaptan Ron Bass ve Alice Victoria Winslow uyarlıyor. Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie, Elizabeth Cantillon, Michael Constable ve David Fliegel filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Yönetmen Carrie Cracknell, Sea Wall/ A Life oyunu ile tanınıyor. Yönetmen, Jake Gyllenhaal ve Tom Sturridge'in performanslarıyla birlikte oyunuyla Tony adaylığına layık görülmüştü. Persuasion'ın çekimlerine ne zaman başlanacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top