Hesabım
    Angelina Jolie'li "Ölmemi İsteyenler"in Bir Sahnesi Yayınlandı!

    Those Who Wish Me Dead'den yeni bir klip paylaşıldı.

    Taylor Sheridan'ın yönetmen koltuğuna yerleştiği "Ölmemi İsteyenler"den yeni bir klip paylaşıldı. Warner Bros bünyesinde hayata geçirilen Those Who Wish Me Dead'in paylaşılan sahnesinde Jolie ve koruduğu çocuğun peşinden gelen adamları izliyoruz. Jon Bernthal'un canlandırdığı karakterin kötü adam takımında olmasına rağmen, diğerlerine yardım ettiği görülüyor.

    Those Who Wish Me Dead'in konusu ise şöyle: 14 yaşındaki bir çocuk, bir cinayete tanık olur. Bu olayın ardından çocuğun kimliği değiştirilerek zor durumlar yaşamış çocuklara destek olan bir programa gönderilir. Ancak suikastçılar da çocuğun peşindedir ve ona ulaşana kadar önlerine çıkar herkesi katleder.

    Hell or High Water', Wind River, Sicario gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı sinemacı Taylor Sheridan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Those Who Wish Me Dead'in oyuncu kadrosunda yıldız isim Angelina Jolie'nin yanı sıra Nicholas HoultTyler PerryJon BernthalAidan GillenMedina SenghoreFinn LittleJake WeberJames Jordan ve Tory Kittles yeralıyor.

    Those Who Wish Me Dead, bu Cuma günü yani 14 Mayıs tarihinde HBO Max'te gösterimini yapmaya başlayacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top