Hesabım
    John Krasinski, Paramount ile İlk Bakış Anlaşması İmzaladı

    John Krasinski, Sunday Night film şirketi aracılığıyla Paramount ile anlaşma imzaladı.

    Sessiz Bir Yer filmlerinin yönetmenliğine imzasını atan John Krasinski, Paramount Pictures ile yeni bir anlaşma imzaladı. Açıklamalara göre Krasinski, yeni bir filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenecek. Paramount ise ilk bakış anlaşması imzalama kararı aldı.

    Jack Ryan, The Office gibi yapımlarla ün kazanan John Krasinski, bir süredir A Quiet Place filminin başarısıyla konuşuluyor. Filmin devamı Sessiz Bir Yer 2, yakında vizyondaki yerini alacak. Bu sırada Krasinski henüz hiçbir ayrıntısı belli olmayan bir film için Paramount ile anlaşma imzaladı. Filmin tek ayrıntısı, Krasinski'nin yönetmen, senarist ve başrol oyuncusu olacağı. Ayrıca oyuncuya Ryan Reynolds eşlik edecek.

    John Krasinski'nin yönettiği ve başrolünü Emily Blunt ile paylaştığı A Quiet Place, dünya çapında 341 milyon dolarlık kazanç elde ederek bir korku filmine göre büyük başarı yakalamıştı. Film, En İyi Ses Kurgusu kategorisinde Oscar adaylığına layık görüldü. Şimdilerde ise Sessiz Bir Yer 2'nin vizyona girmesi için geri sayım yapılıyor. Filmde Abbott ailesinin babasını canlandıran Krasinski'yi yalnızca flashback sahneleri aracılığıyla göreceğiz. Çünkü karakter, ilk filmde ölmüştü.

    Sessiz Bir Yer 2, 28 Mayıs'ta sinemalardaki yerini alacak. Krasinski, adı henüz açıklanmayan yeni filmini Ryan Reynolds ile birlikte 2021'in Kasım ayı içerisinde çekecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top