Hesabım
    Adam Wingard, Robert Kirkman ve Universal İle Birlikte "Hardcore"u Çekecek

    Adam Wingard'ın kariyerine bir proje daha eklendi!

    Godzilla vs Kong'un yönetmen koltuğuna oturan Adam Wingard'ın gelecek projeleri açıklanmaya devam ediyor. Yeni duyuruya göre Wingard, Universal ile birlikte Hardcore filmini çekecek. Hardcore, Robert Kirkman'ın yazdığı orijinal bir hikayeden beyaz perdeye aktarılacak.

    Robert Kirkman'ı hikayesinin aynı zamanda çizgi romanları bulunuyor. Skybound/Image altında çıkan Hardcore çizgi roman serisinin yaratıcıları arasında Kirkman ile birlikte Marc Silvestri bulunuyor. Aksiyon ve bilim kurgu türlerini birleştiren Hardcore, dünyayı kurtarmak isteyen bir askerin kirli işlere bulaşmasını anlatıyor. Serinin Volume 1'ini Andy Diggle yazdı ve Alessandro Vitti illüstrasyonunu yaptı. Volume 2 ise Brandon Thomas ve Francis Portela tarafından yaratıldı.

    Sleepy Hollow ve Internal Affairs ile tanınan Will Simmons, Adam Wingard ile birlikte Hardcore'un senaryosunu uyarlayacak. Adam Wingard son olarak Godzilla vs Kong ile gündeme oturmuştu. Film coronavirüs salgınının ortasında dünya çapında 432 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Bu nedene Warner Bros için Tenet'ten daha başarılı bir film olarak yerini aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top