Hesabım
    Bosslogic, Aaron Taylor Johnson'ı Kraven The Hunter'a Dönüştürdü!

    Sony'nin Marvel evreninde Aaron Taylor Johnson, Kraven The Hunter oluyor!

    J.C. Chandor'un yönetmeni olacağı solo film Kraven The Hunter'ın başrolünün Aaron Taylor Johnson olacağı, geçtiğimiz hafta içerisinde resmiyete kavuşmuştu. Şimdi ise yaptığı tasarımlarla sosyal medyada kendi gündemini yaratan Bosslogic'ten bir Kraven The Hunter tasarımı geldi. Bosslogic, Aaron Taylor Johnson'ı, henüz film çekimleri başlamadan Kraven The Hunter'a dönüştürdü.

    30 yaşındaki başarılı oyuncu Aaron Taylor Johnson'ı daha önce Marvel Sinematik Evreni'nin Avengers: Age of Ultron filminde Quicksilver olarak izlemiştik. Ancak yalnızca bir filmde görme imkanı yakalamıştık. Kız kardeşi Wanda Maximoff evrende kendine önemli bir yer edinirken Pietro'ya veda ettik. Şimdi ise Aaron Taylor Johnson, Sony'nin yaratmaya başladığı Marvel evreninde Kraven The Hunter olmak üzere anlaşma imzaladı. Film için ilk hayran tasarımını ise Bosslogic yaptı.

    Kraven The Hunter'ın gerçek adı Sergei Kravinoff olarak biliniyor. Kurbanlarını elleriyle avlamayı seven Kraven, bir gün bir cadı doktor ile tanışır. Bu doktor ona hislerini ve güçlerini geliştirmesi için bir tedavi uygular. Hem de yaşlanması yavaşlayacaktır. Kraven'ın artık tek amacı tüm dünyaya en iyi avcının kendisi olduğunu göstermek ve Spider-Man'i avlamaktır.

    Yakında Sony bünyesinde Venom: Let There Be Carnage ve Morbius filmleri vizyona girecek. Ayrıca Spider-Man: No Way Home ve Batgirl filmleri için hazırlıklar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top