Hesabım
    ‘Outer Banks’ Yıldızı Madelyn Cline, ‘Knives Out 2'nun Kadrosunda

    Devam filminin kadrosuna bir oyuncu daha eklendi..

    Charley Gallay/Getty Image

    Netflix'in hit dizisi Outer Banks'teki çıkış rolünün ardından Madelyn Cline, ilk büyük stüdyo rolünü, Netflix'in kısa süre önce haklarını aldığı Knives Out'un bir sonraki filminde gerçekleştirecek. Başrol Daniel Craig'e katılacak olan yıldızla birlikte Dave Bautista, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr.Kate Hudson ve Edward Norton da devam filminde yer alacak.

    İlk olarak mart ayında duyurulan habere göre Netflix'in sonraki iki film için 400 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı bildirdi. Bu, platform için tarihi bir anlaşma anlamına geliyor. Rian Johnson, filmi yazıp yönetmek için geri döndü ve süper dedektif Benoit Blanc rolünü yeniden canlandıran Craig ve ortağı Ram Bergman'la birlikte yapımcılığa da imza atacak.

    Senaryo ayrıntıları henüz belli olmasa da Craig'in çok sayıda şüpheliyi içeren başka bir gizemi çözmek için geri döneceği biliniyor. Ayrıca, Cline'ın filmde kimi oynayacağı da bilinmiyor. Prodüksiyon bu yaz Yunanistan'da başlayacak. Henüz 23 yaşında olan Cline, hit dizi Outer Banks'teki rolüyle sektöre fırtına gibi bir giriş yaptı. Dizi, onun karakteri Sarah Cameron'u ve birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup arkadaşını, Outer Banks sahilindeki bir plajda bir dizi yasadışı olayda gezinmek zorunda kaldıkları sırada takip ediyor.

    Cline, Outer Banks'in bu yaz yayınlanacak ikinci sezonuyla geri dönecek. Outer Banks'ten önce, Cline'ın çalışmaları arasında Boy Erased ve Vice Principals yer alıyor. İlk büyük uzun metrajlı filmi The Giant'ın prömiyeri Toronto Film Festivali'nde yapıldı. Daha sonra, Blumhouse'un Once Upon a Time in Staten Island'da görülecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top