Hesabım
    Lin Manuel Miranda Yönetmenliğindeki "Tick Tick... Boom!"dan Resmi Fragman!

    Tick Tick... Boom!'dan ilk fragman paylaşıldı.

    Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan Tick Tick... Boom!'dan ilk fragman görücüye çıktı. Sevilen oyuncu Lin Manuel Miranda'nın yönetmen koltuğuna oturduğu film, yıldız oyuncu Andrew Garfield'ı başrolüne yerleştiriyor. Film, Jonathan Larson'ın otobiyografik eserinden uyarlandı.

    Tick Tick... Boom!'un yazarı aynı zamanda Rent ile tanınıyor. Larson, oyunu 1990 yılında sahnelemeye başlamıştı. Ardından David Auburn oyunu yenileyerek 2001'de Broadway'e sunmuştu. Yazar Larson ise 1996'da hayatını kaybeti. "Tick Tick... Boom", 1990'lı yılların New York'unda yaşayan ve müzikal besteler yapan 30. yaş gününü kutlayan Jon isimli bir adamın hikayesini konu ediniyor. Jon, sırf sahne sanatları üzerinde çalışabilmek için yanlış kariyer seçimi yapıp yapmadığı üzerine kendini sorgulamaya başlar. Jon'un anksiyete krizlerine girmesinin yanı sıra kız arkadaşının baskılarıyla başa çıkmaya çalışıyordur. Diğer yandan ev arkadaşı ve aynı zamanda en yakın arkadaşı da kendi hayallerinden vazgeçip yüksek gelirli bir reklamcılık işine başlamak zorunda kalmıştır.

    Yıldız oyuncu Andrew Garfield, Tick Tick Boom hakkında Jimmy Fallon'a konuşmuş ve şu sözleri sarf etmişti: "Lin'i bilirsin. Kendisi 8 yaşında erkenden gelişmiş durmadan konuşan biri gibi. Aynı zamanda yaşadığımız dönemin her şeye gönderme yapabilen dahi yaratıcı kişilerinden biridir. Bacaklarına tırmanmaya çalışan 8 yaşında çocuk gibi olması, aynı zamanda da Hamilton'ı yazan kişi olması ilginç."

    Filmin senaryosunu Steven Levenson kaleme aldı. Film, hem Netflix'te hem de sinemalarda gösterime girecek. Henüz vizyon tarihi açıklanmadı, ama sonbahar aylarında olması planlanıyor. Bu durumda Tick Tick Boom'un ödül sezonuna hazırlandığını söyleyebiliriz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top