Hesabım
    Dario Argento Başrollü Gaspar Noe Filmi "Vortex"ten İlk Görsel!

    Gaspar Noe'nin yeni filmi Vortex'ten ilk ayrıntılar!

    Cannes Film Festivali'nin seçkisine yakın zamanda dahil edilen Vortex filminden ilk ayrıntılar paylaşıldı. Tartışmalı filmleriyle dikkatleri sürekli üzerine çeken yönetmen Gaspar Noe, Vortex'e imzasını attı. Vortex'ten ilk görsel yayınlandı.

    Açıklamalara göre Vortex, belgesel tarzına sahip bir film olacak. Dario ArgentoFrançoise Lebrun ve Alex Lutz, filmin yıldızları olacak. Suspiria gibi muhteşem filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan Argento'nun Vortex'in yıldızı olması büyük bir heyecana neden oldu. Film, yaşlı bir çiftin son günlerini konu ediniyor. Bu durumda Gaspar Noe'nin yeni bir denemenin peşinde olduğunu söyleyebiliriz.

    Bugüne kadar “Lux Æterna” (2019), “Climax” (2018), “Love” (2015), “Enter The Void” (2009), “Irréversible” (2002) ve “I Stand Alone” (I998) filmlerini hayata geçiren Gaspar Noe'nin 7. filmi olan Vortex'in dünya prömiyeri 74. Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilecek. Pandemi boyunca sinema deneyimini ayakta tutmaya çalışan festival, her ne kadar dünyanın dört bir yanından davetliler çağıramayacak olsa da, fiziki olarak film gösterimleri ve etkinlikleri yapacak. 

    Cannes Film Festivali, 6 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top