Hesabım
    Yeşilçam Filmleri Netflix'te!

    Netflix, Yeşilçam'ın en iyi filmlerini dünyayla buluşturacak.

    Klasikleşmiş Yeşilçam filmleri, Netflix sayesinde dünyaya açılıyor. Yeşilçam klasikleri, Netflix'in film seçkisine ekleniyor. Netflix'in kitaplığına yaz ayları boyunca birçok Yeşilçam filmi dahil edilecek. Kitaplıkta yer alacak filmler arasında modern uyarlaması da çekilen Fatmagül'ün Suçu Ne?, Dert Bende ve Şoför Nebahat gibi yapımlar bulunuyor.

    Netflix'te her geçen gün yerli yapımların sayısı artıyor. Hem Fatma, Bir Başkadır gibi ağırlığını ortaya koyan yapımlar, hem de Hakan Muhafız, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? gibi genel kitleye hitap eden film ve diziler geliştiriliyor. Şimdi ise Türkiye Sineması'nda yeri bambaşka olan Yeşilçam filmleri Netflix ile buluşuyor.

    1973'de izleyici karşısına geçen Türkan Şoray başrollü Dert Bende, 1986 yapımı Hülya Avşar başrollü Fatmagül'ün Suçu Ne?, 1970 yapımı Metin Serezli ve Fatma Girik başrollü Şoför Nebahat başta olmak üzere birçok film seçkide kendine yer bulacak. Ayrıca 1985'te gösterimini yapan Şener Şen başrollü Çıplak Vatandaş, Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrolünü paylaştığı Şekerpare, Kemal Sunal'ın başrolünde bulunduğu Tokatçı, Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses'in başrolünde yer aldığı Aşıksın ve Münir Özkul'lu Gülşah filmi gösterimini Netflix üzerinden yapacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top