Hesabım
    Harry Potter Serisinin Luna'sı, Dumbledore'un Cenazesi Hakkında Konuştu

    Evanna Lynch, Dumbledore'un cenazesinin daha görkemli olması gerektiğini düşünüyormuş.

    Orijinal Harry Potter film serisi yıllar önce sona erdi, ama ardında bıraktığı konular tartışılmaya devam ediyor. Harry Potter and The Order of The Phoenix'ten itibaren filmlerin sevilen karakterlerinden Luna Lovegood'a hayat veren Evanna Lynch, Melez Prens ile ilgili bir yorumda bulundu. Söylediklerine göre oyuncu, Dumbledore'un ölmesinin ardından yapılan kısa törenden çok memnun olmamış.

    Harry Potter and The Half Blood Prince, Draco Malfoy'un kesin olarak Voldemort'un yanında saf almaya başladığı film olmuştu. Malfoy'un Hogwarts'taki koruyucusu ise Severus Snape oldu. Okulun müdürü Albus Dumbledore'u öldürme görevi de Draco Malfoy'a ve Snape'e verilmişti. Dumbledore'un ölümünün ardından tüm Hogwarts öğrencileri, okulun bahçesinde duygusal bir anma yaptılar. Ama Evanna Lynch, bu sahnenin yeterli olmadığını ifade etti. Insider'a konuşan oyuncu, şu sözleri sarf etti:

    "Dumbledore'un cenazesi için gerçekten üzgünüm. Biliyorum ki anma yapmak için asalarımızı kaldırdık. Bu olay insanların ilgisi çok çekti. Ama ben daha çok at adamlar, deniz kızları ve diğer yaratıklarla yapılacak büyük bir tören istemiştim."

    Bilindiği üzere Lynch'in bahsettiği o sahne, kitapta daha dokunaklıydı. Büyülü dünyanın yaratıkları, saklandıkları yerlerden çıkagelip saygılarını gösteriyorlardı. Hatta meşhur zümrüdüanka kuşu Fawkes da geliyordu. Aynı zamanda Harry'nin bir sonraki yıl Hogwarts'a geri dönmeyeceğini söylediği kısım da burasıydı. Yani kitap ve film karşılaştırıldığında hayranlar, hayal kırıklığı yaşamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top