Hesabım
    Emin Alper'in Yeni Filmi "Balkaya" Olacak!

    Balkaya'nın çekimlerine Temmuz ayında başlanıyor.

    Ödüllü yönetmen Emin Alper, yeni bir filmin çekimleri için hazırlanıyor. Balkaya adını alan film, yönetmenin dördüncü uzun metraj filmi olma özelliğine sahip olacak. Çekimlerine Temmuz ayı içerisinde başlanacak olan Balkaya'nın başrolünü Selahattin Paşalı ile Ekin Koç paylaşacak.

    Balkaya, politik ve psikolojik gerilim atmosferini taşıyacak. Filmde Balkaya kasabasına yeni atanan genç savcı Emre, yerel gazeteci Murat ve belediye başkanı Selim'in çekişmeleri anlatılacak. Savcı Emre, henüz kasabaya yeni gelmiş olmasına rağmen işindeki ciddiyeti nedeniyle belediye başkanı ve kasaba halkı tarafından saygı gören biri haline gelmişti. Ancak kasabanın susuzlukla ilgili büyük problemleri vardır. Kullanılması yasak olan yeraltı mağara suyu, belediye başkanı tarafından kullanıma açılır. Ama bu durum yeni bir muhalefeti doğurur. Bununla birlikte kasaba politik olarak kendini yeni bir döngü içinde bulur.

    Filmin başrolünde yer alacak olan Selahattin Paşalı'yı Aşk101'deki dikkat çekici performansı ve yeteneği ile tanıyoruz. Bir diğer başrol olan Ekin Koç ise Bizim İçin Şampiyon gibi popüler sinemanın başarılı yapımlarının yanı sıra BluTV'nin önemli bir dizisi olan Bozkır'da rol almıştı. Koç, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisindeki çalışmalarına devam ediyor.

    Balkaya'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Erol Babaoğlu, Erdem ŞenocakSelin Yeninci ve Nizam Namidar yer alıyor. Nadir Öperli filmin yapımcılığını üstleniyor. Görüntü yönetmenliğine Christos Karamanis imzasını atmaya hazırlanıyor. Yapım tasarımında ise sorumlu Nadide Argun van Uden oluyor.

    Emin Alper, Tepenin Ardı ve Abluka filmlerinin ardından Kız Kardeşler filmiyle hem yurt içinde, hem de yurt dışında başarı yakalamıştı. Yeni filminin çekimleri Temmuz ayı içerisinde başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top