Hesabım
    "Gunpowder Milkshake"in Fragmanında İntikam, Soğuk Yeniyor!

    Karen Gillan ve Lena Headey başrollü Gunpowder Milkshake'ten yeni fragman paylaşıldı.

    Netflix'in global olarak sinemaseverlerle buluşturacağı aksiyon filmi Gunpowder Milkshake'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Studiocanal'ın geliştirdiği filmde Karen Gillan'ın Lena Headey'den intikam alma sürecini izleyeceğiz. Gunpowder Milkshake, bazı ülkelerde Netflix'in yanı sıra sinemalarda da gösterimini yapacak.

    Gunpowder Milkshake'in konusu ise şöyle: Sam, annesi bir suikastçi olan 12 yaşında bir çocuktur. Annesi Scarlet yüksek düzey bir suikastçi olarak görev yapıyordur ve kızı Sam'i terk etmek zorunda bırakılır. Sam, annesinin çalıştığı acımasız şirket tarafından büyütülür ve yetişkin olunca da annesinin izinden gitme kararı alır. Şimdi ise 15 yılın ardından Sam, bir tetikçi olur. Ama gücünü, annesinin çalıştığı korkunç şirketi yok etmekte kullanacaktır.

    Devam filmi için şimdiden hazırlıklara başlanan Gunpowder Milkshake, Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Karen Gillan ve Game of Thrones'un güçlü kraliçesi Lena Headey'nin yanı sıra Chloe Coleman, Michelle YeohCarla GuginoFreya AllenPaul GiamattiRalph Ineson gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduruyor. Karen Gillan filmde Lena Headey'in kızı olarak karşımıza çıkacak.

    Navot Papushado yönetmenliğindeki Gunpowder Milkshake, Netflix'teki izleyicileriyle 14 Temmuz'da buluşacak. Ülkemizde 20 Ağustos 2021'de sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top